Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Verzendkosten

Alle vermelde prijzen zijn EXCLUSIEF verzendkosten. Verzendkosten bedragen voor iedere bestelling €6,95 binnen Nederland. Bij Bestellingen vanaf  €85,00 nemen wij de bestellingen voor onze rekening.

Wanneer u een bestelling plaatst ontvangt u altijd binnen enkele seconden een definitieve bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens.

Betalingsmethoden

 • IDeal (ideaal om direct uw betaling via uw eigen bank te kunnen voldoen)

Levertijd

Jouw bestelling wordt bezorgd door PostNL. Je kunt bij PostNL zelf kiezen op welke dag jij het pakket wilt ontvangen. De leveringstermijn is doorgaans één werkdag. Heb je op maandag t/m vrijdag vóór 15:00 uur besteld en betaald, dan treven wij er naar dat het pakketje de volgende dag bij u op de deurmat ligt! PostNL levert op alle dagen, met uitzondering van zondag en maandag.

VOORWAARDEN EN WERKWIJZE RUILEN EN RETOURNEREN

Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij ons uiterste best jou te helpen bij jouw retourzending. Bij retour zendingen onder de €85,00 word het retourbedrag van €6,95 in mindering gebracht op het terug te storen bedrag!!

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN OM TE RETOURNEREN?

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van een aankoop af wilt zien, dien je dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan De Paskamer Mode te laten weten. Het heeft onze voorkeur als je hiervoor het bijgeleverde orderformulier + ingevulde retourbon gebruikt en deze samen met de niet-gewenste artikelen binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan ons retourneert.

WELKE ARTIKELEN KAN IK RETOURNEREN?

Je kunt een artikel alleen retourneren als:

het artikel compleet is; en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat met aangehecht prijskaartje en originele verpakking.

Uiteraard behoort een kledingstuk/accessoire in gave conditie te arriveren, wij controleren hier altijd op alvorens het wordt opgehaald.

Natuurlijk mag je de artikelen passen. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Als ze niet bevallen mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Verpak de kleding en breng dit naar het postkantoor. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden geretouneerd. Vergeet niet een afgiftebewijs te vragen en goed te bewaren. Bij De Paskamer Mode geldt: niet goed, geld terug. Bij retour via de post storten we uiterlijk binnen 14 werkdagen je geld terug.

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij jou aansprakelijk stellen.

HOE STUUR IK EEN ARTIKEL RETOUR EN WAT ZIJN DE KOSTEN?

Ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst met uitzondering van artikelen uit de sale (of andere kortingsafspraken) hierbij is het NIET mogelijk!!

Let op bij ruilen en retourneren gelden de volgende regels:
– In originele verpakking retour zenden
– Kleding netjes opvouwen en niet binnenstebuiten inpakken
– Geen vlekken, rooklucht of andere nare geurtjes aan de kleding
– Originele labels aan het product vast laten zitten
– Kleding dient ongedragen te zijn
– Ruilformulier en/of retourformulier volledig invullen (controleer IBAN en adresgegevens zorgvuldig)
– Sale artikelen mogen NIET retour!!
– Ruil- en retourkosten zijn voor de klant! Bij een retour zending waarbij gratis verzending van toepassing is geweest zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht. Dit zal worden verrekend met het terug te storten bedrag.

De Paskamer Mode

Rietkamp 12

8191 TH Wapenveld

Let op!:
* Niet goed? Geld terug! Met uitzondering van Sale producten!!
* De dag na bezorging van jouw bestelling begint de zichttermijn van 14 dagen.
* LET OP! Bij kortingen boven de 25% zijn de kosten van het  retourneren voor uw eigen rekening.  U kunt uw pakketje gratis retour sturen via PostNL,  maar dan verrekenen wij 6,95 portokosten bij het verreken van uw retourzending.

.

Je kan het pakketje afgeven bij één van de Post NL Servicepunten. Post NL zal jou een ontvangstbevestiging met track & trace code meegeven. Voor een Post NL Servicepunt bij jou in de buurt kijk je op www.postnl.nl

WANNEER EN HOE BETAALT DE PASKAMER MODE DE GERETOURNEERDE ARTIKELEN TERUG?

De Paskamer Mode betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien het aankoopbedrag van de betreffende artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald.

Wanneer De Paskamer Mode de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen voornoemde termijn, betaalt De Paskamer Mode het aankoopbedrag terug op het moment dat de artikelen door De Paskamer Mode zijn ontvangen.

WAT TE DOEN BIJ EEN KLACHT OVER EEN BESTELLING?

Je mag van De Paskamer Mode een goed product verwachten. Wanneer wij jou per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben geleverd, maak dit dan zo snel mogelijk kenbaar via mail: info@depaskamermode.nl en geef op de retourbon de reden/aard van de klacht op zodat wij de klacht zo goed mogelijk kunnen behandelen.

Mocht je liever een vervangend/juist/onbeschadigd artikel willen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien het gewenste artikel nog leverbaar is ruilen we het artikel om voor een vervangend/juist/onbeschadigd product.

Heb je jouw bestelling ontvangen, dan raden wij jou aan om de bestelde artikelen nauwkeurig te inspecteren. Hierbij mag je de kledingstukken uiteraard passen. Voldoet (een deel van) de bestelling niet aan jouw verwachtingen, dan mag je deze binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Je kunt de ongebruikte artikelen in de originele verpakking, voorzien van aangehecht prijskaartje en label, terugzenden. Je hebt hiervoor maximaal veertien dagen de tijd – de verzenddatum staat op de factuur.

Heb je een klacht na het dragen van een artikel, neem dan eerst contact met ons op. Garantie is 1 maand. Een klacht die niet gemeld is wordt niet in behandeling genomen.

Stuur je retourzending  samen met het orderformulier en  ingevulde retourformulier naar:

De Paskamer Mode
Rietkamp 12

8191 TH

LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOU ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN.

MEER OVER ACTIES/KORTING/AANBIEDINGEN/SALE-PERIODES

Voor een bestelling geldt altijd de prijs die op het moment van bestelling werd vermeld. Je hebt tenslotte de mogelijkheid gehad artikelen te bestellen, welke wellicht nu niet meer beschikbaar zijn op onze website. In de regel is binnen 24 uur na de start van een actie een groot deel van de artikelen en verschillende maten verkocht. Het is dus voor de klanten die deze artikelen besteld hebben, ook een kwestie van op het juiste tijdstip op de juiste plaats zijn. Overigens is een ondernemer volgens de Nederlandse wet vrij om zijn producten af te prijzen. Je bepaalt als consument zelf wanneer je tot aankoop overgaat. Je hebt geen recht op teruggave van het prijsverschil, als korte tijd later een al aangeschaft product afgeprijsd blijkt te zijn.

Meer over Garanties

Het kan zijn dat een kledingstuk/accessoire bij bijvoorbeeld het dragen een gebrek vertoont, neem hierover s.v.p. zo spoedig mogelijk contact over op met ons. Garantie maximaal 4 weken na ontvangst! Wij bieden geen garantie op oneigenlijk gebruik van kleding en accessoires, waardoor het product kapot is gegaan. De garantiebepalingen zijn gebaseerd op normaal gebruik. Gebruik je een product niet op de normale manier en zorgt dit ervoor dat het product kapot gaat, dan heb je geen recht op garantie. Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben.

Uitzondering

 • Wij bieden geen garantie op productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes.
 • Wij bieden geen garantie op het verkeerd wassen of drogen van kleding.
 • Wij bieden geen garantie op vlekken door parfum of deodorant.
 • Er zit geen garantie op afgeprijsde artikelen.
 • Tenzij anders vermeld, zijn op al onze leveringen het Nederlands recht en de verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

Wasvoorschriften

Om de kleding langer mooi te houden hebben we enkele handige tips voor je.

 • Sorteer de kleding zorgvuldig afhankelijk van stof , kwaliteit en was etiket
 • Leeg de zakken.
 • Niet alleen jeans maar ook andere kleding kan het beste binnenstebuiten gewassen en gestreken worden.
 • Gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel.
 • Stel de wasmachine in op het geschikte wasprogramma.
 • De wasmachine niet overladen.
 • Zodra de was klaar is , kleding met 2 kleuren zo snel mogelijk uit de wasmachine halen. Dit voorkomt afgeven.
 • Let erop dat tijdens het drogen van de was in een droger de kleding goed kan ronddraaien , niet overladen.
 • Let erop dat tijdens het wassen van Om de kleding langer mooi te houden hebben we enkele handige tips voor je.
 • Stel de wasmachine in op het geschikte wasprogramma.
 • Let erop dat tijdens het wassen van productapplicaties zoals pailletten, studs en steentjes, je gebruik maakt van een wolwasprogramma gevolgd door interval centrifugeren. Temperatuurknop 30 graden of liefst helemaal uit. De wasdroger is uit den boze! Gebruik waszak aan te raden. Binnenste buiten wassen met dezelfde kleuren.
 • Als een kledingstuk eigenlijk niet vies is, maar wat verfrissing nodig heeft, kun je het een nachtje buiten hangen. Mist en ochtenddouw doen wonderen.
 • Bij kleine vlekjes kun je ook alleen het vlekje behandelen. Gewoon met een doekje met wat water. Eventueel wat huishoud- of ossengalzeep gebruiken.

Handwas: Voor het wassen van wol, zijde of kleding met applicaties

 1. Maak een sopje van ongeveer 20 graden en weinig wasmiddel.
 2. Spoel het kledingstuk door het water. Geef vlekken wat extra aandacht.
 3. Laat het sop wegstromen en sla het kledingstuk (rustig) uit op de rand van de wasbak, zo sla je het vuil uit de kleding.
 4. Spoel na met schoon water op dezelfde temperatuur
 5. Rol het kledingstuk in een handdoek en druk (niet wringen!) het water uit de handdoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *